Regulatory Compliance Officer

REGULATORY COMPLIANCE OFFICER 
 
Veel bedrijven beweren dat ze de wereld veranderen, en wij, wij doen het gewoon elke dag door de bussiness van onze klanten rendabeler te maken.  Bij CID LINES, een Ecolab Company, geloven we dat hygiëne gelijkstaat met gezondheid. En die gezondheid, op haar beurt, is de sleutel tot meer rendabiliteit en duurzaamheid voor iedereen. We zijn ervan overtuigd dat jij ons belangrijke inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten kan bijbrengen, om zo onze wereldwijde visie en missie te garanderen.  Met jouw carrière bij ons, krijg je de kans om te leren en te groeien, om je loopbaan vorm te geven, om impact te hebben, en om snel het belang van jouw job te zien.    Je komt werken in een onderneming met een wereldwijd bereik en ambitieuze groeiplannen.  
 
Functie: 
 
Na een grondige, interne opleiding, ben je samen met je team mee verantwoordelijk voor: 
 
• De creatie, het beheer en de update van onze productdatabase in SAP en ERP. Je waarborgt de consistentie van deze gegevens inzake wetgeving, normen en (interne) kwaliteitseisen.  

• Je stelt labels en technische documenten op en voorziet hierbij dat alle gewenste informatie, procedures en processen aan de wetgeving en voorschriften beantwoorden. Je maakt gebruikt van onze IT instrumenten (InDesign, Bartender, ExESS) om documenten te verkrijgen met een hoge kwaliteit en accuraatheid.

• Je ondersteunt proactief verschillende interne stakeholders: Regulatory Affairs, Sales, Productie en Logistiek. 
 
 
Profiel: 
 
• Je beschikt over een bachelor -of masterdiploma in een relevante studierichting, bij voorkeur in (bio)chemie of een andere wetenschappelijke richting.  

• Belangrijker dan je ervaring, is je goesting om je te verdiepen in de ontwikkeling van onze productdatabase.  

• Je bent een administratieve, punctuele duizendpoot, ervaring met Excel, SAP, ERP zijn een mooie plus.  

• Als vlotte communicator is de Engelse taal voor jou onontbeerlijk, andere talen zijn een plus (Frans, Duits).

• Je werkt graag in team, maar je kan eveneens zelfstandig werken.  

• Je ben dynamisch en kan om met een snel veranderende wetgeving. Je bent bereid om je constant te verdiepen in alle updates en om je erin vast te bijten.  
 
 Aanbod:  
 
Je komt terecht in een groeiende, internationale omgeving, waar we resultaten behalen door ondernemerschap, innovatie, persoonlijke relaties, samenwerken en klantvriendelijkheid.  
 
Je krijgt een aantrekkelijk en marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen.  
 
CV en motivatie, of vragen, mogen gericht worden aan sven.garreyn@cidlines.com.