REGULATORY COMPLIANCE OFFICER

Bij CID LINES zijn we ervan overtuigd dat hygiëne leidt tot een betere gezondheid, die op zijn beurt de sleutel is tot meer rendabiliteit en duurzaamheid. In de landbouwsector en de voedingsindustrie genereren gezondheid en veiligheid een betere bedrijfsvoering in overeenstemming met alle voorschriften. Globaal gezien zal de eindconsument altijd de vruchten plukken van een gezonde voedselketen, wat het algemeen welzijn bevordert.

Is jouw ideale job een job waarbij je terechtkomt in een internationaal en tegelijk familiaal bedrijf, waarbij je verantwoordelijkheid zal krijgen en veel zal kunnen bijleren? Dan is dit de job die je zoekt!

Functie

Na een grondige, interne opleiding, ben je samen met je team mee verantwoordelijk voor:

  • De creatie, het beheer en de update van onze productdatabase in SAP en ERP. Je waarborgt de consistentie van deze gegevens inzake wetgeving, normen en (interne) kwaliteitseisen.

  • Je stelt labels en technische documenten op en voorziet hierbij dat alle gewenste informatie, procedures en processen aan de wetgeving en voorschriften beantwoorden. Je maakt gebruikt van onze IT instrumenten (InDesign, Bartender, ExESS) om documenten te verkrijgen met een hoge kwaliteit en accuraatheid.

  • Je ondersteunt proactief verschillende interne stakeholders: Regulatory Affairs, Sales, Productie en Logistiek.

Profiel

  • Je beschikt over een bachelor -of masterdiploma in een relevante studierichting, bij voorkeur in (bio)chemie of een andere wetenschappelijke richting.

  • Belangrijker dan je ervaring, is je goesting om je te verdiepen in de ontwikkeling van onze productdatabase.

  • Je bent een administratieve, punctuele duizendpoot, ervaring met Excel, SAP, ERP zijn een mooie plus.

  • Als vlotte communicator is de Engelse taal voor jou onontbeerlijk, andere talen zijn een plus (Frans, Duits).

  • Je werkt graag in team, maar je kan eveneens zelfstandig werken.

  • Je ben dynamisch en kan om met een snel veranderende wetgeving. Je bent bereid om je constant te verdiepen in alle updates en om je erin vast te bijten.

Aanbod

Je komt terecht in een groeiende, familiale KMO, waar we resultaten behalen door ondernemerschap, innovatie, persoonlijke relaties, samenwerken en klantvriendelijkheid.

Je krijgt een aantrekkelijk en marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen.

CV en motivatie, of vragen, mogen gericht worden aan sven.garreyn@cidlines.com.